ESNAFIN DİKKATİNE

OTO GALERİCİLER EĞİTİM VE YETKİ BELGESİ DUYURUSU

KAMUOYU’NUN

VE

OTO GALERİCİLER ESNAFININ DİKKATİNE !

2. EL YÖNETMELİĞİ ODAMIZ TARAFINDAN YAKINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR.

OTO ALIM SATIM YAPAN ESNAFIN EĞİTİM VE YETKİ BELGESİ ALMASI KONUSU GÜNDEME GELMİŞ, SAYIN BAŞBAKANIMIZIN YÖNETMELİĞİ ONAYINDAN SONRA  GEÇİŞ SÜRESİ BAŞLAYACAKTIR.

ANCAK  SON ZAMANLARDA BAZI DERNEK VE KURULUŞLAR YURT GENELİNDE “BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI”  ADI ALTINDA GALERİCİ ESNAFI İLE TOPLANTILAR TERTİP EDEREK KONUYA İLŞKİN  AÇIKLAMALAR YAPMAKTA, GALERİCİ ESNAFININ GÖZÜNÜ KORKUTARAK  BU SEKTÖR ONLARDAN SORULUR  TAVRI SERGİLEMEKTEDİRLER.

ANÇAK BURSA OTO GALERİCİLER ODASI OLARAK BU KONU İLE İLGİLİ TÜM ÇALIŞMALARI BİTİRMİŞ YÖNETMELİGİN  RESMİ OLARAK  YAYINLANLANMASINDAN SONRA  SADECE BURSA’YA DEĞİL TÜRKİYE ÇAPINDA SİZ DEĞERLİ ESNAFIMIZA GEREKLİ DUYURUYU YAPARAK BU BELGENİN ALINMASI SAĞLANACAKTIR.

BU EĞİTİMİ RANTA ÇEVİRMEYE ÇALIŞAN DERNEK VE KURULUŞLARA İTİBAR EDİLMEMESİ, ODAMIZIN RESMİ WEB SAYFASI www.bursaotogalericilerodasi.com  ve faceebok Bursa Galericiler Odası veya Hakan Yanık SAYFAMIZDAN ZAMANI GELİNCE TÜM DUYURULARIN YAPILACAĞI GALERİCİ ESNAFINA SAYGI İLE DUYURULUR.

İrt tel :0 532 336 88 80

BURSA OTO GALERİCİLER ODASI